Parking reinigen in Antwerpen

Wil je je parking laten reinigen in de omgeving van de Kempen en Antwerpen? Dan zit je zeker goed bij Prosoftwash uit Wijnegem, in de buurt van Antwerpen. Wij hebben al jaren ervaring op de teller staan en zijn daarom jouw perfecte partner voor de reiniging van je parking in de wijde omgeving van Antwerpen. Wij werken bovendien enkel met 100% afbreekbare en biologische reinigingsproducten en gebruiken geen hogedrukreiniger.

Laat je parking met een gerust hart reinigen door ons bedrijf uit Antwerpen

Alvorens je ervoor kiest om je parking in de Kempen, Antwerpen of ergens anders in Vlaanderen te laten reinigen door ons, kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Hierin lijsten we de kosten op die tijdens de reiniging van je parking in Antwerpen zullen voorkomen. Enkel indien jij tevreden bent, zijn wij dat ook en gaan we aan de slag. Tijdens de reiniging van je parking, of bijvoorbeeld je gevel of muur, in regio Antwerpen verkiezen we dat er iemand aanwezig is. Kan dat niet? Dan vragen we om telefonisch bereikbaar te blijven. Wanneer je ervoor kiest je parking in de Kempen te laten reinigen door ons deskundig bedrijf uit Antwerpen, kies je voor kwaliteit. Wij ontzorgen jou namelijk volledig en staan garant voor de beste service. Bovendien werken wij niet met een hogedrukreiniger tijdens het reinigen van je gevel, muur, oprit of parking in de Kempen of ergens anders in Antwerpen. Zo verbruiken wij aanzienlijk minder water.

 

De voordelen van je oprit  laten reinigen door onze firma uit Antwerpen

Naast onze jarenlange ervaring in het reinigen van onder andere je platte daken, gevel, muren en parking in de omgeving van de Kempen en Antwerpen, biedt kiezen voor onze diensten nog tal van andere voordelen. Zo maken wij geen gebruik van hogedrukreinigers tijdens de reiniging van je parking in de omgeving van Antwerpen. Hierbij wordt namelijk een druk van tussen de 130 en de 280 bar gebruikt, wat tot schade kan leiden. Wij gebruiken tijdens het reinigen van je gevel, muur, parking of ander eigendom in de Kempen of Antwerpen een druk van slechts drie tot vijf bar.

Laat de reiniging van je parking in regio Antwerpen aan ons over

Wij zijn experten op wie je kunt vertrouwen indien je je parking of je muren in Antwerpen of de Kempen wilt laten reinigen. Wil je meteen ook je gevel in crepi laten reinigen? Dan klaren wij die klus. Je kunt ons contacteren door te bellen naar het nummer +32 472 704 608 of door ons contactformulier in te vullen.

We komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Maak afspraak

Waarom zou jij kiezen voor softwash?

  • Geen beschadiging
  • Langer duurzaam resultaat
  • Gezondere leefomgeving
  • Zowel reiniging als behandeling
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Gecertificeerde uitvoerders
Biologisch afbreekbaar
op waterbasis
Lage VOD
niet gevaarlijk
vrij van fossiele brandstof

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs voor een gevelreiniging?

We bepalen de prijs voor een gevelreiniging op basis van het aantal vierkante meter, de vervuilingsgraad, het soort gevel, de toegankelijkheid van je gevel … Softwash is vaak niet de goedkoopste oplossing. Maar daar tegenover staat wel de beste service, kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkennis. We zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent.

Van plan om je volledige woning te laten reinigen? Dan is het in de meeste gevallen voordeliger om ook ineens je terras en/of oprit te laten reinigen. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Hoe lang blijft mijn gevel schoon?

Verschillende factoren, zoals de weersomstandigheden en de locatie van je woning, spelen hierbij een rol.

Je kan na een softwash gevelreiniging ook een onderhoudsbeurt inplannen om het resultaat langer te behouden. Uiteraard liggen die kosten een stuk lager dan bij een volledige reiniging.

Moet er iemand thuis zijn tijdens de reiniging?

Om de reiniging van jouw oppervlak zo vlot mogelijk te laten verlopen, is er best iemand aanwezig. Moet je toch even weg? Dan vragen we je om telefonisch bereikbaar te zijn tijdens het schoonmaken. Verder hebben we water en elektriciteit nodig om te kunnen reinigen.

Kan je softwash overal inzetten?

Met softwash kunnen we daken ontmossen en gevels reinigen. Verder kunnen we softwash inzetten op de meest delicate buitenoppervlakken zoals leien, crepi, kalei, hout en geschilderde gevels. Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Ontdek onze werkwijze.

Heb je nog vragen? Wens je een afspraak?
Contacteer ons via dit formulier.

Andere diensten die wij aanbieden

Gevelreiniging

Wij reinigen en ontmossen jouw gevels zonder hogedrukreiniger.
Meer over gevelreiniging

B2B-reiniging

We komen bij je langs voor het reinigen van je B2B-gevels, parkings, sandwichpanelen, Trespa-platen…
Meer over b2b-reiniging