Ytong muur laten reinigen in Antwerpen

Is het tijd om je Ytong muur te laten reinigen en zoek je daarvoor een bedrijf in de Kempen, regio Antwerpen of ergens anders in Vlaanderen? Dan kun je altijd terecht bij Prosoftwash uit Wijnegem, bij Antwerpen. Wij zijn al jarenlang ervaren in het reinigen van gevels, muren en nog veel meer. Bovendien werken wij uitsluitend met 100% afbreekbare reinigingsproducten en gebruiken wij geen hogedrukreiniger. Zo blijven er geen schadelijke stoffen over en geraakt je gevel niet beschadigd.

De Ytong muur van je woning in Antwerpen of de Kempen laten reinigen door onze vakmensen

Ytong is een licht bouwmateriaal dat bestaat uit kalk, cement en zand. Hierdoor heeft het opvallende en unieke eigenschappen waarvan je natuurlijk wilt blijven kunnen genieten. Dan is het aangeraden om je muur in Ytong in bijvoorbeeld de Kempen of ergens anders in Antwerpen of Vlaanderen voldoende te laten reinigen. Wij beloven je persoonlijke en professionele service waarbij onze vakmensen steeds deskundig te werk gaan en jouw eigendom proper achterlaten. Heb je, naast je muur in Ytong, ook een gevel in stucwerk of crepi die je dringend moet laten reinigen? Dat is ook een klus die wij zonder problemen kunnen klaren. Elke gevel die je kunt bedenken, maken wij op een efficiënte en snelle manier weer zo goed als nieuw!

Laat je muur door ons reinigen

Het is belangrijk om je Ytong muur in de Kempen, Antwerpen of elders in Vlaanderen, goed te onderhouden door deze regelmatig te laten reinigen. Een beroep doen op Prosoftwash biedt bovendien tal van voordelen aan, zoals een beperkt waterverbruik. Ben je overtuigd van onze kennis en expertise in verband met het reinigen van een gevel of heb je nog vragen over onze diensten, zoals onder andere daken van bedrijven ontmossen? Aarzel dan zeker niet om te bellen naar het nummer +32 472 704 608 of stuur een e-mail naar info@prosoftwash.be.

We komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Maak afspraak

Waarom zou jij kiezen voor softwash?

  • Geen beschadiging
  • Langer duurzaam resultaat
  • Gezondere leefomgeving
  • Zowel reiniging als behandeling
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Gecertificeerde uitvoerders
Biologisch afbreekbaar
op waterbasis
Lage VOD
niet gevaarlijk
vrij van fossiele brandstof

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs voor een gevelreiniging?

We bepalen de prijs voor een gevelreiniging op basis van het aantal vierkante meter, de vervuilingsgraad, het soort gevel, de toegankelijkheid van je gevel … Softwash is vaak niet de goedkoopste oplossing. Maar daar tegenover staat wel de beste service, kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkennis. We zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent.

Van plan om je volledige woning te laten reinigen? Dan is het in de meeste gevallen voordeliger om ook ineens je terras en/of oprit te laten reinigen. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Hoe lang blijft mijn gevel schoon?

Verschillende factoren, zoals de weersomstandigheden en de locatie van je woning, spelen hierbij een rol.

Je kan na een softwash gevelreiniging ook een onderhoudsbeurt inplannen om het resultaat langer te behouden. Uiteraard liggen die kosten een stuk lager dan bij een volledige reiniging.

Moet er iemand thuis zijn tijdens de reiniging?

Om de reiniging van jouw oppervlak zo vlot mogelijk te laten verlopen, is er best iemand aanwezig. Moet je toch even weg? Dan vragen we je om telefonisch bereikbaar te zijn tijdens het schoonmaken. Verder hebben we water en elektriciteit nodig om te kunnen reinigen.

Kan je softwash overal inzetten?

Met softwash kunnen we daken ontmossen en gevels reinigen. Verder kunnen we softwash inzetten op de meest delicate buitenoppervlakken zoals leien, crepi, kalei, hout en geschilderde gevels. Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Ontdek onze werkwijze.

Heb je nog vragen? Wens je een afspraak?
Contacteer ons via dit formulier.

Andere diensten die wij aanbieden

Gevelreiniging

Wij reinigen en ontmossen jouw gevels zonder hogedrukreiniger.
Meer over gevelreiniging

B2B-reiniging

We komen bij je langs voor het reinigen van je B2B-gevels, parkings, sandwichpanelen, Trespa-platen…
Meer over b2b-reiniging