1. Azijn is je beste vriend

Mos kan je makkelijk verwijderen met azijn. Gebruik een plantenspuit met azijn en water om je terras te besproeien. De volgende dag kan je je terras met een zachte borstel schoonvegen. Op hardnekkige vlekken zal je het proces nog een keer moeten herhalen.

2. Pas op met een hogedrukreiniger

Grote oppervlakken kan je snel schoonmaken met een hogedrukreiniger. Vuil wordt met een kracht van ongeveer 200 bar weggespoten. Door die kracht wordt de structuur in de toplaag van je terras poreuzer. Hierdoor komen mossen en algen helaas sneller terug.

3. Groene aanslag verwijderen met zout

Vul een gieter met lauw water en een grote hoeveelheid zout. De groene aanslag op je terras verdwijnt als sneeuw onder de zon. Opgepast, zout kan de toplaag van gecoate tegels beschadigen. Daardoor verliezen ze sneller hun kleur en trekken ze meer vuil aan.

4. Groene Biotex kan je overal gebruiken

De enzymen in Biotex verwijderen groene aanslag. Verdun Biotex met lauw water en schrob je terras schoon. Spoel je terras na een dag nog een keer met water.

5. Softwash als milieuvriendelijke oplossing

Wil je mos op een natuurlijke wijze door een professioneel bedrijf laten verwijderen? Met 100% biologisch afbreekbare producten verwijderen de ervaren en gecertificeerde medewerkers van Prosoftwash mos en algen. Softwash reinigt niet alleen, maar pakt ook de oorzaak van de vervuiling aan zonder delicatere oppervlakken te beschadigen.

Interesse? Contacteer ons vrijblijvend.

Disclaimer: Prosoftwash is niet aansprakelijk voor eventuele schade of ongevallen.