B2B-reiniging

Jouw pand is het visitekaartje van je bedrijf. Daarom helpen we je graag bij het reinigen van al jouw buitenoppervlakken zoals parkings, sandwichpanelen, damwandbeplating, gevels, white roofs…

Softwash wordt al jarenlang gebruikt voor gevelreinigingen en het ontmossen van daken en andere oppervlakken bij immokantoren, ziekenhuizen en rusthuizen, restaurants, benzinestations, landbouw- en veeteeltbedrijven, vakantieparken en pretparken. Softwash is een uitstekend alternatief voor hogedrukreiniging omdat we alle oppervlakken kunnen reinigen zonder ze te beschadigen. Bovendien werken we met 100% biologisch afbreekbare producten.

We komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Maak afspraak

Waarom zou jij kiezen voor softwash?

  • Geen beschadiging
  • Langer duurzaam resultaat
  • Gezondere leefomgeving
  • Zowel reiniging als behandeling
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Gecertificeerde uitvoerders
Biologisch afbreekbaar
op waterbasis
Lage VOD
niet gevaarlijk
vrij van fossiele brandstof

Ontdek de ervaring van onze klanten met softwash b2b-reiniging

Sinds enkele jaren doen wij beroep op Prosoftwash. We hebben twee residenties met assistentiewoningen in Oelegem en Ranst. Daar laten wij de ramen, zonnepanelen, dakpannen en gevels reinigingen door Prosoftwash. Ze denken actief mee na over mogelijke oplossingen en zoeken steeds naar de beste prijs. De kwaliteit van het uitgevoerde werk is uitstekend. Op gebied van prijs/kwaliteit is Prosoftwash zeker een aanrader.

Evelien Van Kerkhoven

We doen al vele jaren beroep op Prosoftwash voor het reinigen van de ramen van onze kantoren. Voor de hoge raampartijen bieden zij de ideale werkmethode. Altijd weer fijn als Ive langs is geweest!

Inge Hegge

Uitstekend in het reinigen van moeilijke oppervlakken aan een woning of kantoor. Vlekkeloze service!

Thierry

“WOW-bedrijf”! Van offerte tot uitvoering, alles perfect verlopen! Zaakvoerders zijn van hun woord. Bedankt voor het mooie resultaat. 5 sterren beoordeling!

Fréderick Massez (DR MOTORS)

Het begon met een fijne 1 op 1 waarbij Lesley vertelde wat softwash eigenlijk inhield. Ik dacht dadelijk : ah, ons terras.Na 30 jaar begon er hier en daar tussen de voegen wat onkruid te groeien. Softwash kon dat kapot maken zodat we de voegen terug konden inwassen. Ive kwam kijken en bleek dat onze teakhouten tafel ook terug gesoftwashed kon worden en inderdaad, beiden zijn als nieuw. Keurig werk !!! ik stond met open mond te kijken naar de zoals nieuw lijkende tafel. Ik ben zeker dat we de diensten van Lesley en Ive niet alleen zelf nog gaan gebruiken, maar het ook heeeeeel warm gaan aanbevelen bij anderen.Dikke duim

Terry Van Oostveldt

ProSoftwash heeft onze buitenzijde van de toonzaal schoongemaakt, daar wij dachten deze opnieuw te moeten laten schilderen hebben zij deze weer als nieuw gekregen. Zeer professioneel en super vriendelijke mensen.

Van Heck badkamers

Veelgestelde vragen

Geven jullie kortingen aan bedrijven?

We kunnen een korting aanbieden aan immokantoren. Voor hen is een softwash-reiniging zeker interessant, aangezien een proper pand beter verkoopt. Samen zorgen we dat de woning een hogere meerwaarde heeft.

Ook wanneer je voor meerdere panden een contract afsluit, kunnen we kortingen bespreken. Uiteraard zijn andere voorstellen ook bespreekbaar. Contacteer ons vrijblijvend.

Is het mogelijk om slechts een gedeelte te laten reinigen?

Het is mogelijk om een pand gedeeltelijk te reinigen. Toch raden we dit af omdat het behandelde deel sneller vuil zal worden.

Kan je softwash overal inzetten?

We kunnen softwash op elk soort buitenoppervlak inzetten. Denk maar aan gevels, parkings, loodsen, opritten, tennisvelden, zonnepanelen … De mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Ontdek onze werkwijze.

Heb je nog vragen? Wens je een afspraak?
Contacteer ons via dit formulier.

Andere diensten die wij aanbieden

Gevelreiniging

Ontdek onze milieuvriendelijke softwash gevelreiniging.
Meer over gevelreiniging

Dakreiniging

Wij reinigen en ontmossen jouw daken zonder hogedrukreiniger.
Meer over dakreiniging