Crepi gevel reinigen

Wil je jouw crepi gevel op een ecologische manier laten reinigen? Dan zit je zeker goed bij Prosoftwash uit Wijnegem, bij Antwerpen. Ons team bestaat uit professionele vakmensen die op een efficiënte en snelle manier jouw crepi muur reinigen én jouw eigendom achteraf steeds proper achterlaten. Wij zijn pas tevreden met de gevelreiniging van je crepi in Antwerpen, indien jij dat ook bent.

Jouw crepi gevel door ons laten reinigen

Wij werken steeds met 100% biologisch afbreekbare producten én gebruiken geen hogedrukreiniger, wat zowel schadelijke stoffen in de natuur vermijdt en uw gevel beschermt. Van het reinigen van een crepi muur tot het proper maken van jouw stucwerk gevel, wij doen het allemaal met de grootste zorg. Je kunt overigens niet alleen een beroep doen op ons wanneer je als particulier je crepi gevel wilt laten reinigen. Ook wanneer je als bedrijf een gevelreiniging van je crepi muur of Ytong-muur wenst, zijn wij de perfecte partij voor jou. De gevel van je bedrijf is immers het uithangbord en je wilt deze natuurlijk zo proper mogelijk houden door de crepi geregeld een gevelreiniging te geven.

Een gevelreiniging van crepi met oog op de natuur

Doordat wij ecologie en de natuur hoog in het vaandel dragen, is het voor ons van hoog belang dat jouw planten en bloemen, tijdens én na het reinigen van je crepi gevel optimaal beschermd worden. Hiervoor kennen wij dan ook de beste technieken om jouw crepi tijdens de gevelreiniging aan te pakken. Daarnaast verbruiken wij door de Softwash-techniek toe te passen tijdens de gevelreiniging van jouw crepi minder water dan bij een gewone reiniging. Hierdoor houden we bij de reiniging van jouw gevel of bij een grondige dakreiniging niet alleen rekening met de natuur, maar ook met jouw portemonnee. Ons inschakelen om jouw crepi muur of gevel te reinigen biedt dus talloze voordelen!

Contacteer ons nu

Of je nu je crepi gevel, oprit of sandwichpanelen wilt laten reinigen, je kunt ons steeds contacteren voor een afspraak of meer informatie. Dat doe je snel en eenvoudig door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar het nummer +32 472 704 608. Wij beantwoorden met veel plezier al jouw vragen omtrent het reinigen van jouw crepi muur of gevel.

We komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Maak afspraak

Waarom zou jij kiezen voor softwash?

  • Geen beschadiging
  • Langer duurzaam resultaat
  • Gezondere leefomgeving
  • Zowel reiniging als behandeling
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Gecertificeerde uitvoerders
Biologisch afbreekbaar
op waterbasis
Lage VOD
niet gevaarlijk
vrij van fossiele brandstof

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs voor een gevelreiniging?

We bepalen de prijs voor een gevelreiniging op basis van het aantal vierkante meter, de vervuilingsgraad, het soort gevel, de toegankelijkheid van je gevel … Softwash is vaak niet de goedkoopste oplossing. Maar daar tegenover staat wel de beste service, kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkennis. We zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent.

Van plan om je volledige woning te laten reinigen? Dan is het in de meeste gevallen voordeliger om ook ineens je terras en/of oprit te laten reinigen. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Hoe lang blijft mijn gevel schoon?

Verschillende factoren, zoals de weersomstandigheden en de locatie van je woning, spelen hierbij een rol.

Je kan na een softwash gevelreiniging ook een onderhoudsbeurt inplannen om het resultaat langer te behouden. Uiteraard liggen die kosten een stuk lager dan bij een volledige reiniging.

Moet er iemand thuis zijn tijdens de reiniging?

Om de reiniging van jouw oppervlak zo vlot mogelijk te laten verlopen, is er best iemand aanwezig. Moet je toch even weg? Dan vragen we je om telefonisch bereikbaar te zijn tijdens het schoonmaken. Verder hebben we water en elektriciteit nodig om te kunnen reinigen.

Kan je softwash overal inzetten?

Met softwash kunnen we daken ontmossen en gevels reinigen. Verder kunnen we softwash inzetten op de meest delicate buitenoppervlakken zoals leien, crepi, kalei, hout en geschilderde gevels. Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Ontdek onze werkwijze.

Heb je nog vragen? Wens je een afspraak?
Contacteer ons via dit formulier.

Andere diensten die wij aanbieden

Gevelreiniging

Wij reinigen en ontmossen jouw gevels zonder hogedrukreiniger.
Meer over gevelreiniging

B2B-reiniging

We komen bij je langs voor het reinigen van je B2B-gevels, parkings, sandwichpanelen, Trespa-platen…
Meer over b2b-reiniging