Bedrijfsgevels laten reinigen in Antwerpen

Zoek je een firma om je bedrijfsgevels door te laten reinigen in de gehele provincie Antwerpen? Dan is Prosoftwash uit Wijnegem dé perfecte partij voor jou. De gevels van bedrijven schoonmaken is al jarenlang onze passie en wij werken nauw samen met Softwash Systems USA. Hierdoor blijven wij steeds op de hoogte van de nieuwste technieken en zijn wij de geschikte partner om de gevels van bedrijven in de Kempen en bij uitbreiding heel Antwerpen door te laten reinigen.

Je bedrijfsgevels efficiënt en professioneel laten reinigen

Indien je voor ons team kiest voor het laten reinigen van een bedrijfsgevel, of meerdere bedrijfsgevels, kies je steeds voor 100% kwaliteitsgarantie. Onze specialisten in het schoonmaken en reinigen van gevels van bedrijven volgens namelijk geregeld extra opleidingen omtrent de Softwash-technieken en hoogtewerkers. Daarnaast zijn wij, ondanks onze schadeloze aanpak bij het reinigen van een bedrijfsgevel of meerdere bedrijfsgevels, uiteraard volledig verzekerd. Jouw gevelreiniging laat je dus met een gerust hart aan ons over. Tijdens het reinigen van de gevels van bedrijven, vragen wij dat er iemand aanwezig is. Indien dat niet mogelijk is, houden wij graag telefonisch contact. Zo kunnen we meteen schakelen indien er eventuele vragen zijn.

Waarom ons inschakelen voor het reinigen van jouw bedrijfsgevel?

Wij zetten graag alle voordelen van de gevels van bedrijven te laten reinigen door ons, voor jou op een rijtje:

  • Doordat wij de Softwash-techniek gebruiken bij het reinigen van jouw bedrijfsgevel of bedrijfsgevels, blijven ze vier tot zes keer langer proper.
  • Wij gebruiken geen hogedrukreiniger, aangezien deze schade kan veroorzaken aan jouw gevel.
  • Wij verbruiken minder water, wat goed is voor jouw portemonnee.
  • Wij gebruiken biologisch afbreekbare producten wanneer wij gevels van bedrijven schoonmaken, op die manier komt de veiligheid van de flora in je omgeving niet in het gedrang.

Uiteraard zijn er nog tal van andere voordelen wanneer je ervoor kiest de gevels van bedrijven door ons te laten reinigen. Wij leggen deze met veel plezier uit, wanneer je een vrijblijvende en verkennende afspraak maakt. Wil je, nu we toch op locatie zijn, het dak van je bedrijf laten ontmossen? Dan voeren wij die klus ook met veel plezier voor je uit!

Maak een afspraak om je bedrijfsgevels te laten reinigen

Contacteer ons gerust indien je de gevels van bedrijven door ons wilt laten schoonmaken of een beroep wilt doen op ons voor het reinigen van andere buitenoppervlakten. Zo zijn wij ook experten in het reinigen van crepi gevels of gevels in andere materialen. Je bereikt ons door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar +32 472 704 608.

We komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Maak afspraak

Waarom zou jij kiezen voor softwash?

  • Geen beschadiging
  • Langer duurzaam resultaat
  • Gezondere leefomgeving
  • Zowel reiniging als behandeling
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Gecertificeerde uitvoerders
Biologisch afbreekbaar
op waterbasis
Lage VOD
niet gevaarlijk
vrij van fossiele brandstof

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs voor een gevelreiniging?

We bepalen de prijs voor een gevelreiniging op basis van het aantal vierkante meter, de vervuilingsgraad, het soort gevel, de toegankelijkheid van je gevel … Softwash is vaak niet de goedkoopste oplossing. Maar daar tegenover staat wel de beste service, kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkennis. We zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent.

Van plan om je volledige woning te laten reinigen? Dan is het in de meeste gevallen voordeliger om ook ineens je terras en/of oprit te laten reinigen. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Hoe lang blijft mijn gevel schoon?

Verschillende factoren, zoals de weersomstandigheden en de locatie van je woning, spelen hierbij een rol.

Je kan na een softwash gevelreiniging ook een onderhoudsbeurt inplannen om het resultaat langer te behouden. Uiteraard liggen die kosten een stuk lager dan bij een volledige reiniging.

Moet er iemand thuis zijn tijdens de reiniging?

Om de reiniging van jouw oppervlak zo vlot mogelijk te laten verlopen, is er best iemand aanwezig. Moet je toch even weg? Dan vragen we je om telefonisch bereikbaar te zijn tijdens het schoonmaken. Verder hebben we water en elektriciteit nodig om te kunnen reinigen.

Kan je softwash overal inzetten?

Met softwash kunnen we daken ontmossen en gevels reinigen. Verder kunnen we softwash inzetten op de meest delicate buitenoppervlakken zoals leien, crepi, kalei, hout en geschilderde gevels. Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Ontdek onze werkwijze.

Heb je nog vragen? Wens je een afspraak?
Contacteer ons via dit formulier.

Andere diensten die wij aanbieden

Gevelreiniging

Wij reinigen en ontmossen jouw gevels zonder hogedrukreiniger.
Meer over gevelreiniging

B2B-reiniging

We komen bij je langs voor het reinigen van je B2B-gevels, parkings, sandwichpanelen, Trespa-platen…
Meer over b2b-reiniging