Stucwerk gevel reinigen

Is het tijd om je stucwerk gevel of muur te laten reinigen? Dan zit je zeker goed bij Prosoftwash uit Wijnegem. Wij werken zo veel mogelijk met 100% biologisch afbreekbare reinigingsproducten en bovendien volgen onze professionele vakmensen regelmatig een nieuwe opleiding. Zo blijven zij steeds op de hoogte van innovatieve technieken voor de gevelreiniging van jouw stucwerk.

Jouw stucwerk gevel door ons laten reinigen

Wij zijn experten in het reinigen van zowel een stucwerk als een crepi gevel of muur. We zitten immers al jarenlang in het vak en ons doel is om jou volledig te ontzorgen. Wij werken op een ecologische manier wanneer we een gevel reinigen en het gebruik van een hogedrukreiniger is bij ons niet nodig. Je wilt natuurlijk dat je stucwerk nog lang meegaat en helder van kleur blijft. En laat dat nu net zijn wat wij perfect voor jou kunnen realiseren tijdens een grondige gevelreiniging van je stucwerk. Je kunt vandaag nog een vrijblijvende offerte aanvragen en bespreken met onze experten wat de beste optie is om bijvoorbeeld jouw geschilderde gevel te laten reinigen. Wij staan overigens ook graag voor jou klaar met enkele tips en tricks. Zo staan we je graag bij met raad en daad om bijvoorbeeld mos te verwijderen, asbest op je dak te herkennen en je terras, oprit of parking te reinigen.

Vraag je vrijblijvende offerte aan

Wil je graag je stucwerk gevel of muur op een professionele wijze laten reinigen of ben je op zoek naar een efficiënte gevelreiniging? Maak dan vandaag nog een afspraak. Wij maken met veel plezier een gratis offerte op, zodat je op voorhand een idee krijgt van hoeveel het zou kosten om je stucwerk gevel of muur te laten reinigen. Je contacteert ons door te bellen naar het nummer +32 472 704 608 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

We komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Maak afspraak

Waarom zou jij kiezen voor softwash?

  • Geen beschadiging
  • Langer duurzaam resultaat
  • Gezondere leefomgeving
  • Zowel reiniging als behandeling
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Gecertificeerde uitvoerders
Biologisch afbreekbaar
op waterbasis
Lage VOD
niet gevaarlijk
vrij van fossiele brandstof

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs voor een gevelreiniging?

We bepalen de prijs voor een gevelreiniging op basis van het aantal vierkante meter, de vervuilingsgraad, het soort gevel, de toegankelijkheid van je gevel … Softwash is vaak niet de goedkoopste oplossing. Maar daar tegenover staat wel de beste service, kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkennis. We zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent.

Van plan om je volledige woning te laten reinigen? Dan is het in de meeste gevallen voordeliger om ook ineens je terras en/of oprit te laten reinigen. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Hoe lang blijft mijn gevel schoon?

Verschillende factoren, zoals de weersomstandigheden en de locatie van je woning, spelen hierbij een rol.

Je kan na een softwash gevelreiniging ook een onderhoudsbeurt inplannen om het resultaat langer te behouden. Uiteraard liggen die kosten een stuk lager dan bij een volledige reiniging.

Moet er iemand thuis zijn tijdens de reiniging?

Om de reiniging van jouw oppervlak zo vlot mogelijk te laten verlopen, is er best iemand aanwezig. Moet je toch even weg? Dan vragen we je om telefonisch bereikbaar te zijn tijdens het schoonmaken. Verder hebben we water en elektriciteit nodig om te kunnen reinigen.

Kan je softwash overal inzetten?

Met softwash kunnen we daken ontmossen en gevels reinigen. Verder kunnen we softwash inzetten op de meest delicate buitenoppervlakken zoals leien, crepi, kalei, hout en geschilderde gevels. Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Ontdek onze werkwijze.

Heb je nog vragen? Wens je een afspraak?
Contacteer ons via dit formulier.

Andere diensten die wij aanbieden

Gevelreiniging

Wij reinigen en ontmossen jouw gevels zonder hogedrukreiniger.
Meer over gevelreiniging

B2B-reiniging

We komen bij je langs voor het reinigen van je B2B-gevels, parkings, sandwichpanelen, Trespa-platen…
Meer over b2b-reiniging