Je gevel laten reinigen door ons bedrijf uit Antwerpen

Wil je graag milieuvriendelijk je gevel in de Kempen en omstreken laten reinigen door een professionele firma uit Antwerpen? Dan is Prosoftwash uit Wijnegem de partner die je zoekt. Met milieuvriendelijk bedoelen we dat onze producten 100% afbreekbaar zijn. Indien je nog vragen of opmerkingen hebt na het lezen over hoe je je gevel kunt laten schoonmaken door ons bedrijf uit Antwerpen, staan onze ervaren vakmensen graag voor je klaar.

Je gevel laten reinigen met de softwash van ons milieuvriendelijk bedrijf

Ben je benieuwd naar wat softwash is en wat de voordelen ervan zijn? Wij leggen het graag voor je uit. Softwash is, in tegenstelling tot hogedrukreiniging, de perfecte manier om jouw gevel, dak en buitenoppervlakken zoals, sandwichpanelen, white roofs en meer, te reinigen. Tijdens het reinigen, dat je door ons milieuvriendelijk bedrijf kunt laten doen, gebruiken wij 100% biologisch afbreekbare producten en verwijderen we vuil, spinnenwebben, schimmels en nog veel meer zaken die niet thuishoren op je gevel. We vertellen je graag meer over de vele voordelen die je zult ervaren wanneer je kiest om je gevel door ons bedrijf te laten schoonmaken.

De voordelen van softwash

Wij reinigen jouw gevel op een ecologische en duurzame manier. Onze de producten zijn namelijk 100% biologisch afbreekbaar en laten dus geen resten achter in de natuur. Verder hebben jouw buren tijdens onze gevelreiniging zonder beschadiging ook geen last van rondvliegend vuil. Dat komt omdat we tijdens de gevelreiniging met een lage waterdruk werken, wat een prachtig alternatief voor hogedrukreiniging, maar dan zonder beschadiging, biedt. Een ander voordeel is dat de gevel, die je door ons bedrijf kunt laten schoonmaken, geen schade oploopt. Softwash bevat immers een druk van maar drie tot vijf bar, aanzienlijk minder dan een hogedrukreiniger. Lees zeker verder over de vele voordelen van de softwash die wij gebruiken indien je jouw gevel beslist te laten schoonmaken door onze expert in gevelreiniging. Onze technieken zijn overigens toepasbaar op alle soorten gevels, ook op een gevel in crepi.

Bel of mail ons voor je gevelreiniging

Ben je geïnteresseerd om je gevel, in bijvoorbeeld stucwerk, te laten reinigen door ons ecologisch bedrijf uit Antwerpen? Neem dan snel contact met ons op voor een doortastende gevelreiniging zonder beschadiging aan jouw woning in regio de Kempen en Antwerpen. Je kunt bovendien een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen, indien je je gevel in de omgeving van Antwerpen wilt laten schoonmaken. Bovendien bieden we verschillende tips en tricks aan die je kunnen helpen. Denk aan tips voor onder andere het opmerken van asbest, het onderhouden van je terras en het ontmossen van je dak. Je kunt altijd je vragen over je gevelreiniging of andere diensten aan onze vriendelijke en ervaren medewerkers stellen. Dat doe je via ons contactformulier of door te bellen naar het nummer +32 472 704 608.

We komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Maak afspraak

Waarom zou jij kiezen voor softwash?

  • Geen beschadiging
  • Langer duurzaam resultaat
  • Gezondere leefomgeving
  • Zowel reiniging als behandeling
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Gecertificeerde uitvoerders
Biologisch afbreekbaar
op waterbasis
Lage VOD
niet gevaarlijk
vrij van fossiele brandstof

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs voor een gevelreiniging?

We bepalen de prijs voor een gevelreiniging op basis van het aantal vierkante meter, de vervuilingsgraad, het soort gevel, de toegankelijkheid van je gevel … Softwash is vaak niet de goedkoopste oplossing. Maar daar tegenover staat wel de beste service, kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkennis. We zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent.

Van plan om je volledige woning te laten reinigen? Dan is het in de meeste gevallen voordeliger om ook ineens je terras en/of oprit te laten reinigen. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Hoe lang blijft mijn gevel schoon?

Verschillende factoren, zoals de weersomstandigheden en de locatie van je woning, spelen hierbij een rol.

Je kan na een softwash gevelreiniging ook een onderhoudsbeurt inplannen om het resultaat langer te behouden. Uiteraard liggen die kosten een stuk lager dan bij een volledige reiniging.

Moet er iemand thuis zijn tijdens de reiniging?

Om de reiniging van jouw oppervlak zo vlot mogelijk te laten verlopen, is er best iemand aanwezig. Moet je toch even weg? Dan vragen we je om telefonisch bereikbaar te zijn tijdens het schoonmaken. Verder hebben we water en elektriciteit nodig om te kunnen reinigen.

Kan je softwash overal inzetten?

Met softwash kunnen we daken ontmossen en gevels reinigen. Verder kunnen we softwash inzetten op de meest delicate buitenoppervlakken zoals leien, crepi, kalei, hout en geschilderde gevels. Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Ontdek onze werkwijze.

Heb je nog vragen? Wens je een afspraak?
Contacteer ons via dit formulier.

Andere diensten die wij aanbieden

Gevelreiniging

Wij reinigen en ontmossen jouw gevels zonder hogedrukreiniger.
Meer over gevelreiniging

B2B-reiniging

We komen bij je langs voor het reinigen van je B2B-gevels, parkings, sandwichpanelen, Trespa-platen…
Meer over b2b-reiniging