Dak laten ontmossen in Antwerpen

Je dak laten ontmossen door Prosoftwash uit Wijnegem, Antwerpen, is altijd een goed idee. Wij hanteren namelijk al jaren de zogenaamde Softwash-techniek. Hierbij maken we enkel gebruik van 100% biologisch afbreekbare producten die onschadelijk zijn voor de natuur. Lees verder en ontdek meer voordelen over je dak in de Kempen of elders in Antwerpen te laten ontmossen door ons.

Alle voordelen van je dak te laten ontmossen door onze firma uit Antwerpen

Wij zetten graag even de voordelen van onze Softwash-techniek, die we bij alle soorten dak- en gevelreinigingen gebruiken, voor jou op een rijtje:

  • Gevels en daken die behandeld worden met Softwash blijven vier tot zes keer langer proper dan met een klassieke hogedrukreiniger.
  • Planten, bloemen en andere fauna en flora raken niet beschadigd door de natuurlijke kuisproducten.
  • Omliggende huizen hebben geen last van rondvliegend vuil.
  • Door de lagedruktechniek wordt er minder water verbruikt.

Het is belangrijk om te weten dat wij zeker niet alleen de partij zijn voor particulieren om daken door te laten ontmossen, ook om het dak van bedrijven te ontmossen staan wij klaar. De gevel en het dak van je bedrijf zijn immers het uithangbord en wil je het liefste natuurlijk te allen tijde proper houden.

Laat je dak ontmossen door ons

Contacteer ons vandaag nog om je dak te laten ontmossen en wij komen op locatie om de klus te klaren. Is je crepi gevel daarnaast toe aan een flinke opfrisbeurt? Dan maak je gerust een afspraak. Dat doe je door te bellen naar het nummer +32 472 704 608 of door ons contactformulier in te vullen.

We komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Maak afspraak

Waarom zou jij kiezen voor softwash?

  • Geen beschadiging
  • Langer duurzaam resultaat
  • Gezondere leefomgeving
  • Zowel reiniging als behandeling
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Gecertificeerde uitvoerders
Biologisch afbreekbaar
op waterbasis
Lage VOD
niet gevaarlijk
vrij van fossiele brandstof

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs voor een gevelreiniging?

We bepalen de prijs voor een gevelreiniging op basis van het aantal vierkante meter, de vervuilingsgraad, het soort gevel, de toegankelijkheid van je gevel … Softwash is vaak niet de goedkoopste oplossing. Maar daar tegenover staat wel de beste service, kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkennis. We zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent.

Van plan om je volledige woning te laten reinigen? Dan is het in de meeste gevallen voordeliger om ook ineens je terras en/of oprit te laten reinigen. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Hoe lang blijft mijn gevel schoon?

Verschillende factoren, zoals de weersomstandigheden en de locatie van je woning, spelen hierbij een rol.

Je kan na een softwash gevelreiniging ook een onderhoudsbeurt inplannen om het resultaat langer te behouden. Uiteraard liggen die kosten een stuk lager dan bij een volledige reiniging.

Moet er iemand thuis zijn tijdens de reiniging?

Om de reiniging van jouw oppervlak zo vlot mogelijk te laten verlopen, is er best iemand aanwezig. Moet je toch even weg? Dan vragen we je om telefonisch bereikbaar te zijn tijdens het schoonmaken. Verder hebben we water en elektriciteit nodig om te kunnen reinigen.

Kan je softwash overal inzetten?

Met softwash kunnen we daken ontmossen en gevels reinigen. Verder kunnen we softwash inzetten op de meest delicate buitenoppervlakken zoals leien, crepi, kalei, hout en geschilderde gevels. Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Ontdek onze werkwijze.

Heb je nog vragen? Wens je een afspraak?
Contacteer ons via dit formulier.

Andere diensten die wij aanbieden

Gevelreiniging

Wij reinigen en ontmossen jouw gevels zonder hogedrukreiniger.
Meer over gevelreiniging

B2B-reiniging

We komen bij je langs voor het reinigen van je B2B-gevels, parkings, sandwichpanelen, Trespa-platen…
Meer over b2b-reiniging