Dakreiniging

Bacteriën, algen en mossen kunnen schade en lekkages aan je dak veroorzaken. Door je dakpannen te laten reinigen, voorkom je herstellingskosten. Softwash is al meer dan 25 jaar de meest milieuvriendelijke manier om je dak te laten reinigen. We werken met 100% biologisch afbreekbare producten. Met softwash kunnen we elk soort dak reinigen en behandelen zonder het te beschadigen.

Wacht niet tot het te laat is.

We komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Maak afspraak

Waarom zou jij kiezen voor softwash?

  • Geen beschadiging
  • Langer duurzaam resultaat
  • Gezondere leefomgeving
  • Zowel reiniging als behandeling
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Gecertificeerde uitvoerders
Biologisch afbreekbaar
op waterbasis
Lage VOD
niet gevaarlijk
vrij van fossiele brandstof

Ontdek de ervaring van onze klanten met softwash dakreiniging

Van het eerste contact tot na de oplevering een sublieme samenwerking. Stipte afspraken, heldere prijsafspraken en een heel zorgzame uitvoering. Absolute aanrader! Nog eens bedankt voor het mooie werk.

Andy Coomans

Het was een aangename ervaring om met PRO SOFT WASH samen te werken. Met respect en bescherming voor uw gebouw uitgevoerd met professioneel materiaal hebben zij prima werk geleverd. Alle afspraken werden nagekomen zonder discussie. Ook de afrekening was correct. Een tof team. 5 sterren waard. Een aanrader.

Familie De Cock

Het dak ziet er prima uit, knap werk van jullie!

De Meulder K.

Jullie werk was perfect, in ideaal overleg, perfect volgens afspraak.

Verbeeck Bert

Uistekende service en kwaliteit van dit bedrijf, zeker een aanrader!

Veronique Boghemans

Topteam en superservice, we zijn heel tevreden.

Vets G.

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs voor een dakreiniging?

De prijs voor een dakreiniging bepalen we op basis van het aantal vierkante meter, de vervuilings- en hellingsgraad van je dak, het soort dak, de toegankelijkheid van je dak … Softwash is misschien niet de goedkoopste oplossing, maar wanneer je Prosoftwash kiest, kies je resoluut voor service, kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkennis. Onze werkdag zit erop wanneer jij volledig tevreden bent.

Van plan om je volledige woning te laten reinigen? Dan is het in de meeste gevallen voordeliger om ook ineens je terras te laten reinigen. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Kan je softwash enkel inzetten voor het ontmossen van daken?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Met softwash kunnen we elk soort buitenoppervlak schoonmaken, behandelen en ontmossen. Als extra voorzorgsmaatregel testen we delicate oppervlakken voor we ze onder handen nemen.

Moeten jullie mijn dak betreden?

In 95 procent van de gevallen hoeven we je dak NIET te betreden. We kunnen je dak schoonmaken vanop de grond met onze ladders, telescopische stelen en af en toe een hoogtewerker.

Moet ik mijn dak laten reinigen?

Als je je dak niet laat reinigen, kunnen bacteriën, algen en mossen schade en lekkages veroorzaken. Die kunnen behoorlijk wat kosten met zich meebrengen. Bovendien kan je niet profiteren van de isolatievoordelen van een zogenaamd white roof als het vuil is. Met een ‘wit’ dak warmt een pand namelijk trager op. Zo kan jij je airco lager zetten. Dit geldt trouwens voor alle daken.

Hoe lang blijft mijn dak schoon?

Hoe lang je dak schoon blijft, hangt af van het weer en de locatie van je woning. Om de kosten te drukken bieden we je een preventieve onderhoudsbeurt aan. Deze touch ups kosten een fractie van een totaalreiniging. Zo blijft jouw bedrijfspand of woning schoon. Vraag naar de mogelijkheden.

Moet er iemand thuis zijn tijdens de reiniging?

Om de reiniging van jouw oppervlak zo vlot mogelijk te laten verlopen, is er best iemand aanwezig. Moet je toch even weg? Dan is het handig dat je telefonisch bereikbaar bent tijdens het reinigen. We hebben water en elektriciteit nodig om te kunnen schoonmaken.

Kan je softwash overal inzetten?

Voor het ontmossen van daken, reinigen van gevels en nog veel meer kan je softwash inzetten. Neem contact met ons op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Ontdek de voordelen van softwash.

Heb je nog vragen? Wens je een afspraak?
Contacteer ons via dit formulier.

Andere diensten die wij aanbieden

Gevelreiniging

Wij reinigen en ontmossen jouw gevels zonder hogedrukreiniger.
Meer over gevelreiniging

B2B-reiniging

We komen bij je langs voor het reinigen van je B2B-gevels, parkings, sandwichpanelen, Trespa-platen…
Meer over b2b-reiniging