Sandwichpanelen reinigen in Antwerpen

Wil je je sandwichpanelen laten reinigen en woon je in de omgeving van Antwerpen of de Kempen? Dan zit je goed bij Prosoftwash uit Wijnegem, bij Antwerpen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij de perfecte partner uit Antwerpen om je sandwichpanelen in onder andere regio de Kempen te laten schoonmaken.

Je sandwichpanelen laten reinigen door een professional uit Antwerpen

Tijdens de reiniging van het sandwichpaneel gebruiken we geen hogedrukreiniger. Die bevat immers een druk van tussen de 130 en de 280 bar. Hierdoor gebeurt het soms dat je sandwichpanelen, in bijvoorbeeld regio de Kempen en die je kunt laten reinigen door onze vakmensen uit Antwerpen, schade oplopen. Wij gebruiken echter de zogenaamde softwash tijdens het reinigen van je gevel of sandwichplaat. Hierbij treedt een waterdruk van slechts drie tot vijf meter op, wat vergelijkbaar is met een tuinslang. Bovendien beschikken we over de nodige technieken om tijdens het schoonmaken van je sandwichpanelen in Antwerpen, de Kempen of ergens anders in Vlaanderen je bloemen en planten niet te beschadigen.

De voordelen van onze reiniging van je sandwichpaneel

Onze vakmensen denken tijdens het reinigen van je sandwichpanelen in regio Antwerpen of de Kempen ook aan je waterverbruik. Door de softwash te gebruikentijdens het reinigen van je sandwichplaat wordt er tot een derde minder water verbruikt. Bovendien hebben jij én je buren geen last van rondvliegend vuil. Deze werkwijze gebruiken wij overigens niet alleen bij het reinigen van je sandwichpanelen in regio de Kempen en Antwerpen, maar ook indien je je oprit of gevel in stucwerk laat reinigen door ons. Ecologie staat bovendien hoog in het vaandel bij ons. Dat is de reden waarom wij enkel 100% biologisch afbreekbare reinigingsproducten gebruiken tijdens het schoonmaken van je dakpannen, je muren of je sandwichpanelen in de omgeving van De Kempen, Antwerpen of ergens anders in Vlaanderen.

Zo reinigen wij je sandwichplaat

Wanneer je ons inschakelt voor het schoonmaken van je sandwichpanelen of voor de reiniging van een gevel, stellen we eerst een vrijblijvende offerte op. Vervolgens bekijken we de mogelijke opties tijdens een persoonlijk gesprek. Indien deze geaccepteerd wordt, komen wij bij jou op locatie en voeren we de klus uit. We verkiezen dat er iemand aanwezig is tijdens de reiniging van je buitenmuur, gevel of sandwichpaneel, maar indien dat niet mogelijk is, vragen wij om telefonisch bereikbaar te zijn. Wanneer onze vakmensen klaar zijn met het reinigen van je sandwichplaten of je muren in onder andere Antwerpen, de Kempen of ergens anders in Vlaanderen, laten ze alles proper achter. Wij zijn pas tevreden na het reinigen van je sandwichplaat wanneer jij dat ook bent. Aarzel dus zeker niet en laat ons je sandwichplaat reinigen.

Neem contact met ons op om je sandwichplaat te laten reinigen

Ben je geïnteresseerd in het laten reinigen van je sandwichpanelen in de omgeving van de Kempen en Antwerpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een offerte of een afspraak voor het reinigen van je sandwichplaat. Dat kun je doen door te bellen naar +32 472 704 608 of door een mail te sturen naar [email protected].

 

We komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Maak afspraak

Waarom zou jij kiezen voor softwash?

  • Geen beschadiging
  • Langer duurzaam resultaat
  • Gezondere leefomgeving
  • Zowel reiniging als behandeling
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Gecertificeerde uitvoerders
Biologisch afbreekbaar
op waterbasis
Lage VOD
niet gevaarlijk
vrij van fossiele brandstof

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs voor een gevelreiniging?

We bepalen de prijs voor een gevelreiniging op basis van het aantal vierkante meter, de vervuilingsgraad, het soort gevel, de toegankelijkheid van je gevel … Softwash is vaak niet de goedkoopste oplossing. Maar daar tegenover staat wel de beste service, kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkennis. We zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent.

Van plan om je volledige woning te laten reinigen? Dan is het in de meeste gevallen voordeliger om ook ineens je terras en/of oprit te laten reinigen. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Hoe lang blijft mijn gevel schoon?

Verschillende factoren, zoals de weersomstandigheden en de locatie van je woning, spelen hierbij een rol.

Je kan na een softwash gevelreiniging ook een onderhoudsbeurt inplannen om het resultaat langer te behouden. Uiteraard liggen die kosten een stuk lager dan bij een volledige reiniging.

Moet er iemand thuis zijn tijdens de reiniging?

Om de reiniging van jouw oppervlak zo vlot mogelijk te laten verlopen, is er best iemand aanwezig. Moet je toch even weg? Dan vragen we je om telefonisch bereikbaar te zijn tijdens het schoonmaken. Verder hebben we water en elektriciteit nodig om te kunnen reinigen.

Kan je softwash overal inzetten?

Met softwash kunnen we daken ontmossen en gevels reinigen. Verder kunnen we softwash inzetten op de meest delicate buitenoppervlakken zoals leien, crepi, kalei, hout en geschilderde gevels. Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Ontdek onze werkwijze.

Heb je nog vragen? Wens je een afspraak?
Contacteer ons via dit formulier.

Andere diensten die wij aanbieden

Gevelreiniging

Wij reinigen en ontmossen jouw gevels zonder hogedrukreiniger.
Meer over gevelreiniging

B2B-reiniging

We komen bij je langs voor het reinigen van je B2B-gevels, parkings, sandwichpanelen, Trespa-platen…
Meer over b2b-reiniging