Alternatief voor hogedrukreiniging

Wij bieden het perfecte alternatief indien je jouw dak of gevel niet met hogedrukreiniging wilt laten reinigen. Hogedruk zorgt immers dat er sneller schade aan jouw gevel of dak komt. Bij de zogenaamde Softwash-techniek die Prosoftwash uit Wijnegem hanteert, worden met lage druk én met 100% biologisch afbreekbare producten al de bacteriën, schimmels en ander vuil doeltreffend aangepakt. Hierdoor blijft jouw dak of gevel wel vier tot zes keer langer proper.

Het perfecte alternatief voor hogedrukreiniging bieden wij jou aan

Lagedrukreiniging is niet alleen goed voor jouw dak of gevel, maar ook voor jouw portemonnee. Wij verbruiken bij de gevelreiniging namelijk veel minder water, wat natuurlijk een veel beter alternatief is voor hogedrukreiniging. Daarbij speelt het overigens geen rol of je nu een stenen gevel of een gevel in crepi wilt laten reinigen. Wij krijgen zelfs de hardnekkigste vlekken van een witte gevel! Ten slotte zijn wij niet bang van een uitdaging, dus ook wanneer je je bedrijfsgevels wilt laten reinigen door ons, nemen wij de klus graag aan!

Kies voor het beste alternatief

Wij kunnen met zekerheid zeggen dat wij hét allerbeste alternatief voor hogedrukreiniging voorzien. Neem dus snel contact met ons op voor een afspraak of voor een vrijblijvende offerte. Je bereikt ons voor meer informatie via het handige contactformulier of door te bellen naar +32 472 704 608.

We komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Maak afspraak

Waarom zou jij kiezen voor softwash?

  • Geen beschadiging
  • Langer duurzaam resultaat
  • Gezondere leefomgeving
  • Zowel reiniging als behandeling
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Gecertificeerde uitvoerders
Biologisch afbreekbaar
op waterbasis
Lage VOD
niet gevaarlijk
vrij van fossiele brandstof

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs voor een gevelreiniging?

We bepalen de prijs voor een gevelreiniging op basis van het aantal vierkante meter, de vervuilingsgraad, het soort gevel, de toegankelijkheid van je gevel … Softwash is vaak niet de goedkoopste oplossing. Maar daar tegenover staat wel de beste service, kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkennis. We zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent.

Van plan om je volledige woning te laten reinigen? Dan is het in de meeste gevallen voordeliger om ook ineens je terras en/of oprit te laten reinigen. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Hoe lang blijft mijn gevel schoon?

Verschillende factoren, zoals de weersomstandigheden en de locatie van je woning, spelen hierbij een rol.

Je kan na een softwash gevelreiniging ook een onderhoudsbeurt inplannen om het resultaat langer te behouden. Uiteraard liggen die kosten een stuk lager dan bij een volledige reiniging.

Moet er iemand thuis zijn tijdens de reiniging?

Om de reiniging van jouw oppervlak zo vlot mogelijk te laten verlopen, is er best iemand aanwezig. Moet je toch even weg? Dan vragen we je om telefonisch bereikbaar te zijn tijdens het schoonmaken. Verder hebben we water en elektriciteit nodig om te kunnen reinigen.

Kan je softwash overal inzetten?

Met softwash kunnen we daken ontmossen en gevels reinigen. Verder kunnen we softwash inzetten op de meest delicate buitenoppervlakken zoals leien, crepi, kalei, hout en geschilderde gevels. Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Ontdek onze werkwijze.

Heb je nog vragen? Wens je een afspraak?
Contacteer ons via dit formulier.

Andere diensten die wij aanbieden

Gevelreiniging

Wij reinigen en ontmossen jouw gevels zonder hogedrukreiniger.
Meer over gevelreiniging

B2B-reiniging

We komen bij je langs voor het reinigen van je B2B-gevels, parkings, sandwichpanelen, Trespa-platen…
Meer over b2b-reiniging