Geschilderde gevel reinigen in Antwerpen

Wil je je geschilderde gevel op een uiterst efficiënte en doeltreffende manier laten reinigen in de Kempen of elders in Antwerpen? Dan doe je een beroep op Prosoftwash uit Wijnegem, in de provincie Antwerpen. Wij werken steeds ecologisch verantwoord tijdens het reinigen van je geverfde gevel. Dat komt omdat onze reinigingsmiddelen 100% biologisch afbreekbaar zijn en geen sporen achterlaten op de omgeving rond de geverfde gevel die we reinigen voor jou.

Je geschilderde gevel ecologisch laten reinigen door ons bedrijf uit Antwerpen

Onze gespecialiseerde firma uit Antwerpen is al jarenlang actief in het reinigen van je gevel. Of dat nu gaat over het reinigen van een crepi gevel, een geverfde gevel of een stucwerk gevel in de Kempen of elders in Antwerpen, wij staan steeds klaar voor jou. Door onze hoogwaardige reinigingsproducten is het bovendien niet meer nodig om een hogedrukreiniger te gebruiken. Op die manier gebeurt het reinigen van jouw gevel in de Kempen, Antwerpen of ergens anders in Vlaanderen op een veilige manier en raakt je gevel niet beschadigd. Daarnaast maken wij minder gebruik van water, waardoor ook jouw portemonnee blij zal zijn. Hetzelfde geldt bovendien ook indien je ons wilt inschakelen voor het reinigen van je parking.

Laat ons je geverfde gevel reinigen

Je kunt het reinigen van je geschilderde gevel in de Kempen of ergens anders in Antwerpen met een gerust hart aan ons overlaten. Je maakt gemakkelijk een afspraak door te bellen naar het nummer +32 472 704 608 of door een e-mail te sturen naar info@prosoftwash.be. Ook wanneer je naast het reinigen van je geverfde gevel nog een andere reiniging zoekt, zoals je oprit laten reinigen, contacteer je ons. Aarzel bovendien zeker niet indien je nog tips en tricks nodig hebt omtrent het reinigen van je gevel of andere zaken omtrent het reinigen van buitenoppervlakten.

We komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Maak afspraak

Waarom zou jij kiezen voor softwash?

  • Geen beschadiging
  • Langer duurzaam resultaat
  • Gezondere leefomgeving
  • Zowel reiniging als behandeling
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Gecertificeerde uitvoerders
Biologisch afbreekbaar
op waterbasis
Lage VOD
niet gevaarlijk
vrij van fossiele brandstof

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs voor een gevelreiniging?

We bepalen de prijs voor een gevelreiniging op basis van het aantal vierkante meter, de vervuilingsgraad, het soort gevel, de toegankelijkheid van je gevel … Softwash is vaak niet de goedkoopste oplossing. Maar daar tegenover staat wel de beste service, kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkennis. We zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent.

Van plan om je volledige woning te laten reinigen? Dan is het in de meeste gevallen voordeliger om ook ineens je terras en/of oprit te laten reinigen. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Hoe lang blijft mijn gevel schoon?

Verschillende factoren, zoals de weersomstandigheden en de locatie van je woning, spelen hierbij een rol.

Je kan na een softwash gevelreiniging ook een onderhoudsbeurt inplannen om het resultaat langer te behouden. Uiteraard liggen die kosten een stuk lager dan bij een volledige reiniging.

Moet er iemand thuis zijn tijdens de reiniging?

Om de reiniging van jouw oppervlak zo vlot mogelijk te laten verlopen, is er best iemand aanwezig. Moet je toch even weg? Dan vragen we je om telefonisch bereikbaar te zijn tijdens het schoonmaken. Verder hebben we water en elektriciteit nodig om te kunnen reinigen.

Kan je softwash overal inzetten?

Met softwash kunnen we daken ontmossen en gevels reinigen. Verder kunnen we softwash inzetten op de meest delicate buitenoppervlakken zoals leien, crepi, kalei, hout en geschilderde gevels. Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Ontdek onze werkwijze.

Heb je nog vragen? Wens je een afspraak?
Contacteer ons via dit formulier.

Andere diensten die wij aanbieden

Gevelreiniging

Wij reinigen en ontmossen jouw gevels zonder hogedrukreiniger.
Meer over gevelreiniging

B2B-reiniging

We komen bij je langs voor het reinigen van je B2B-gevels, parkings, sandwichpanelen, Trespa-platen…
Meer over b2b-reiniging