Dakreiniging in Antwerpen

Je dakreiniging in de hele provincie Antwerpen, bijvoorbeeld in de Kempen, laat je over aan Prosoftwash uit Wijnegem. Door een grondige dakreiniging te laten uitvoeren door ons, aan je particuliere woning of op je bedrijf, behoudt je de frisse uitstraling van je dak. Daarnaast is het zo dat dankzij de Softwash-techniek die wij toepassen, het vuil wel vier tot zes keer langer wegblijft van je dak.

Laat je dakreiniging over aan onze specialisten

Het is belangrijk een dak steeds proper te houden. Een regelmatige dakreiniging voor je bedrijf of je particuliere woning is belangrijk omdat:

  • Het voorkomt schade aan je dak,
  • Het verlengt de levensduur van het dak,
  • Het bespaart de kosten van dakherstelling.

Daarnaast bezorgen wij jou met onze Softwash-techniek nog enkele andere voordelen. We verbruiken immers tijdens een dakreiniging, alsook bij een gevelreiniging overigens, veel minder water én hebben oog voor de fauna en flora in de omgeving. Heef je bedrijf trouwens ook nood aan een doortastende reiniging van de bedrijfsgevels? Dan is dat ook geen enkel probleem voor onze specialisten!

Onze werkwijze bij de dakreiniging

Tijdens onze werkzaamheden vragen we je aanwezig te zijn, om eventuele problemen of vragen snel op te lossen. Moet je toch even weg? Dat is geen probleem, dan houden we graag telefonisch contact. Het team dat je dakreiniging uitvoert, beschikt steeds over de nodige certificaten en wij zijn uiteraard 100% verzekerd, ondanks dat wij een schadeloze aanpak garanderen. Ten slotte hebben wij nauw contact met Softwash Systems uit de USA, waardoor wij altijd de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgen.

Laat ons je dak reinigen

Het maakt niet uit of je een dakreiniging wilt laten uitvoeren door ons aan je particuliere woning of juist op je bedrijf. Of wil je een beroep doen op ons voor een andere dienstverlening zoals je stucwerk gevel reinigen? Je kunt steeds snel en eenvoudig een vrijblijvende afspraak maken of een offerte vragen. Dat doe je door ons te contacteren op het nummer +32 472 704 608 of door ons contactformulier in te vullen.

We komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Maak afspraak

Waarom zou jij kiezen voor softwash?

  • Geen beschadiging
  • Langer duurzaam resultaat
  • Gezondere leefomgeving
  • Zowel reiniging als behandeling
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Gecertificeerde uitvoerders
Biologisch afbreekbaar
op waterbasis
Lage VOD
niet gevaarlijk
vrij van fossiele brandstof

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs voor een gevelreiniging?

We bepalen de prijs voor een gevelreiniging op basis van het aantal vierkante meter, de vervuilingsgraad, het soort gevel, de toegankelijkheid van je gevel … Softwash is vaak niet de goedkoopste oplossing. Maar daar tegenover staat wel de beste service, kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkennis. We zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent.

Van plan om je volledige woning te laten reinigen? Dan is het in de meeste gevallen voordeliger om ook ineens je terras en/of oprit te laten reinigen. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Hoe lang blijft mijn gevel schoon?

Verschillende factoren, zoals de weersomstandigheden en de locatie van je woning, spelen hierbij een rol.

Je kan na een softwash gevelreiniging ook een onderhoudsbeurt inplannen om het resultaat langer te behouden. Uiteraard liggen die kosten een stuk lager dan bij een volledige reiniging.

Moet er iemand thuis zijn tijdens de reiniging?

Om de reiniging van jouw oppervlak zo vlot mogelijk te laten verlopen, is er best iemand aanwezig. Moet je toch even weg? Dan vragen we je om telefonisch bereikbaar te zijn tijdens het schoonmaken. Verder hebben we water en elektriciteit nodig om te kunnen reinigen.

Kan je softwash overal inzetten?

Met softwash kunnen we daken ontmossen en gevels reinigen. Verder kunnen we softwash inzetten op de meest delicate buitenoppervlakken zoals leien, crepi, kalei, hout en geschilderde gevels. Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Ontdek onze werkwijze.

Heb je nog vragen? Wens je een afspraak?
Contacteer ons via dit formulier.

Andere diensten die wij aanbieden

Gevelreiniging

Wij reinigen en ontmossen jouw gevels zonder hogedrukreiniger.
Meer over gevelreiniging

B2B-reiniging

We komen bij je langs voor het reinigen van je B2B-gevels, parkings, sandwichpanelen, Trespa-platen…
Meer over b2b-reiniging